Пријави корупција преку GlobaLeaks

Транспаренси Интернешнл Македонија Ви овозможува начин да пријавите безбедно и анонимно на нашата платформа за пријавување на GlobaLeaks. Оваа платформа Ви овозможува да комуницирате со нашиот правен центар анонимно. Откако ќе ја поднесете пријавата ќе добиете автоматски генериран 16-цифрен код којшто ќе Ви биде потребен доколку сакате да комуницирате со нас или да го видите нашиот одговор и постапување по доставената пријава. Доколку сакате можете да оставите и Ваши контакт податоци за комуникација.

Линк за пријавување преку GlobaLeaks платформата: https://report.transparency.mk/#/

Пријави корупција преку нашата веб страна

Почитувани, Транспаренси Интернешнл Македонија Ви посочува дека при секое пополнување на овој формулар и испраќање на истиот Вашите податоци како и содржината на пријавата се строго доверливи и нема да бидат употребувани надвор од организацијата или за други цели.

Почитувани, за да биде потполно скриена Вашата IP адреса пополнете го и поднесете го овој формулар преку TOR Browser. https://www.torproject.org/download/download

Click or drag a file to this area to upload.

Молиме наведете ги Вашите контакт информации

(напоменуваме дека истите нема да бидат користени надвор од рамките на организацијата, или да бидат наменети за друга цел).

FACEBOOK

@TransparencyMK

INSTAGRAM

@TIMacedonia

TWITTER

@ti_macedonia

YOUTUBE

@tzcmacedonia